Barnas julekonsert

Barnas julekonsert

Forestillinger

Henter programmet

Bli med på en magisk kveld med korps og barnekor under Barnas Julekonsert

Vi gleder oss til Vinger kirke blir fylt med juleglede når Kongsvinger Skolekorps og det nyetablerte Kongsvingerregionen Barnekor inviterer til konsert sammen for første gang. Med billettpriser på kun 50 kr er dette en rimelig juleaktivitet for hele familien, og barn opp til og med 16 år får gratis adgang.

Kongsvinger Skolekorps tar deg med på en musikalsk reise fra aspirantenes første toner til hovedkorpsets julemusikk. Korpsets dirigent, Stina Widén, har sammen med barnekorets dirigent Trym Ramlo Ystad satt sammen en musikalsk kveld som garanterer lun og hyggelig julestemning hos publikum.

Kongsvingerregionen Barnekor er et spennende og nyoppstartet tillegg til musikkmiljøet i regionen. Under ledelse av dirigent Trym Ramlo Ystad, vil barnekoret vise frem hva de har lært gjennom høstens prosjekt i en minneverdig julekonsert sammen med Kongsvinger Skolekorps. Dette er ikke bare en konsert, men en mulighet til å oppleve sangglede, mestringsfølelse, samhold og musikalsk utvikling for både barn og publikum. Og nevnte vi garantert en garantert julestemning?

Sikre deg din plass på årets mest hjertevarmende julekonsert! Vi gleder oss!