Førjul på Bohem

Førjul på Bohem

Forestillinger

Henter programmet

Vi inviterer til intim og upolert førjulskonsert hos Kafé Bohem 20. og 21. desember kl. 19.00.

Etter tre utsolgte kvelder i fjor, kommer duoen nå tilbake for å ta oss med inn i sitt førjulsrepertoar. Thea og Ask spiller til vanlig sammen i bandet Soft City, som tidligere i år både har tilbakelagt en USA-turné, konserter i Norge, Portugal og Polen - og kommet på andre plass i bluesens europeiske mesterskap. Hos oss vil de utforske høytidsklassikere i nedstrippet duo-format. Ta med deg en du er glad i, og nyt en uformell time i en ellers hektisk førjulstid!

Vi lover gamle klassikere og mindre kjente perler, kanskje pakket inn i nye drakter. Kaféen serverer sine beste pizzaer disse kveldene, og alt er lagt til rette for en hjertevarm kveld. Velkommen til julestemning og hygge!

Medvirkende:

Ask Vatn Strøm (gitar) har de siste årene gjort seg bemerket som en del av den nye fremadstormende generasjonen jazzmusikere i Norge, og kan blant annet skilte med en Spellemann i rock (2021) med bandet Kanaan.

Thea Paulsrud (vokal og gitar) har siden ung alder vært å se på samtlige konsertsteder i regionen, og har de siste årene holdt til i Oslo. I 2021 slapp hun debut-EP under eget navn, og foruten bandet Soft City er hun jevnlig å høre som solist i ulike prosjektkonserter.

CC //

Ordinær 300,- NB! Dersom du ønsker bordreservasjon for å sitte sammen med noen som har bestilt billetter på egenhånd, ta kontakt med Kafé Bohem. Kaféen vil så langt det er mulig tilrettelegge for det.

Vedlagte bilde krediteres Amanda Iversen Orlich.