Graceland Gjøvik : A tribute to Elvis

Graceland Gjøvik : A tribute to Elvis

Forestillinger

Henter programmet

Elvis Aaron Presley døde den 16.august 1977, og i en alder av bare 42 år.
Det har med andre ord gått 46 år,der han etterlot seg en sørgende fanskare verden over.

For mange virker dette som det var i går. Selv om Elvis ikke lever fysisk blant oss lenger, så har han fremdeles en åndelig tilstedeværelse via musikken og ikke minst en tilhengerskare som stadig øker i omfang.

Sett i lys av den nye Elvis filmen, så har det igjen blitt satt fokus på, ikke bare artisten Elvis Presley, men også den enorme musikalske arven Elvis etterlot seg. En musikalsk arv ingen, verken før eller senere, har sett maken til. At stadig flere og yngre trykker Elvis til sitt bryst er nok et bevis på musikkens udødelighet og ikke minst Elvis som Rockens ikon. Fattiggutten som ble superstjerne er intet annet enn en eventyrfortelling, og nesten for god til å være sann. Ett ufattelig talent, litt flaks og stor innsats førte Elvis til toppen av tronen, en trone han fremdeles er alene om å inneha.


Graceland Gjøvik, Innlandets eneste Triubute Elvis orkester, vil i samarbeid med Livsglede for eldre, hedre Elvis med en konsert ingen har sett maken til i Innlandet før.

Dette vil bli en konsert som beskriver store deler av Elvis sin karriere., der du vil få servert alt fra de mest kjente låtene, til de noe mer ukjent, men i en trygg, god og kjent innpakning. Med et Graceland Gjøvik i storform vil du som publikumer ta del i en musikalsk tilnærming som fører tankene tilbake til 70-tallets Las Vegas show.

Dette blir en showkonsert hvor du nærmest kan kjenne eimen av tobakksrøyk, svette, parfyme og Cognac. Hvis du lytter nøye er det også mulig å dra kjensel på de velkjente karatesparkene til Elvis i takt med imponerende gitarsoloer, pianorytmikk med snert, bassganger med svung og en blåserekke med trøkk.

Kongsvinger kan kanskje ikke måle seg med Las Vegas på så veldig mye, men akkurat denne kvelden vil tid og sted være uviktig, og Kongsvinger vil være svaret på Innlandets Las Vegas.

Velkommen til årets konsert i Rådhus-teatret, og sikre deg billetter allerede i dag.
Les mer på www.graceland.no